subject
World Languages, 18.02.2023 17:20 ajayfurlow

How do rubrics increase learning? a. Rubrics give the most important details about c. Both of these
a reading assignment
b. Rubrics give students the tools to "grade" d. None of these
their own and others' assignments
Please select the best answer from the choices provided
Α
B
C
D

ansver
Answers: 1

Another question on World Languages

question
World Languages, 22.06.2019 14:30
Daily communication is an essential part of our lives. nonetheless, breakdowns in communication are all too common. miscommunication cannot only be uncomfortable and embarrassing, but it can also be extremely harmful in certain situations. describe a situation of miscommunication you have experienced or witnessed. indicate the result and offer some ways the miscommunication could have been avoided. use the strategies mentioned in the lesson to you.
Answers: 3
question
World Languages, 23.06.2019 06:30
But we pulled at the grill [on the ground] and it gave way. and then we saw iron rings as steps leading down a shaft into a darkness without bottom. … it was a great tunnel. its walls were hard and smooth to the touch; it felt like stone, but it was not stone. on the ground there were long thin tracks of iron, but it was not iron; it felt smooth and cold as glass. we knelt, and we crawled forward, our hand groping along the iron line to see where it would lead. but there was an unbroken night ahead. what is the most likely explanation for the walls described in the bold text?
Answers: 2
question
World Languages, 24.06.2019 11:30
Какие народы относятся к числу коренных обитателей кубанских земель? носителями каких языков они являются?
Answers: 1
question
World Languages, 25.06.2019 21:30
There is nothing in the world which travels faster than these persian couriers . . it is said that men and horses are stationed along the road, equal in number to the number of days the journey takes - a man and a horse for each day. . neither snow nor rain nor heat nor gloom of night stays these couriers from the swift completion of their appointed rounds. read this passage and highlight text that gives evidence as to why persian couriers are able to complete their jobs so quickly. according to evidence in the passage, why are persian couriers able to travel so quickly? check all that apply. men and horses are stationed along the road. they rest every night so they can go at top speed the following day. couriers do not allow bad weather to slow them down. they receive a reward upon the completion of their journey.
Answers: 1
You know the right answer?
How do rubrics increase learning? a. Rubrics give the most important details about c. Both of thes...
Questions